Het HagaZiekenhuis voert het komende jaar het Medicore online afsprakensysteem ziekenhuisbreed in

Array

In mei 2012 startte de afdeling Urologie met de invoer van Medicore Online Afspraken. Vanaf nu rolt het ziekenhuis het systeem uit over alle poliklinische afdelingen en specialismen van het HagaZiekenhuis en Juliana Kinderziekenhuis. Naar verwachting zijn over ongeveer een jaar alle afdelingen geïmplementeerd.

Met behulp van deze tool kunnen patiënten rechtstreeks op de website van het HagaZiekenhuis een afspraak inplannen. Altijd, overal en eenvoudig. Met dit product slaat het ziekenhuis een efficiencyslag én vindt het een betere aansluiting op de wensen van patiënten.
HagaZiekenhuis-LeywegMedicore Online Afspraken sluit aan op visie van HagaZiekenhuis
Medicore Online Afspraken sluit naadloos aan bij het project “Haga Vernieuwt”. Binnen dit project heeft het HagaZiekenhuis zichzelf een aantal doelen gesteld en één daarvan is het centraal stellen van de wens van de patiënt. Vooral de gebruikersvriendelijkheid heeft tot de opdracht geleid.

Compleet product aanbod
Medicore Online Afspraken is een compleet online-tool rondom het maken van online afspraken. Van triage en routering tot het afspraak voorbereiden met behulp van formulieren en boeken van de afspraak. Door de inzet van Medicore Online Afspraken zal het HagaZiekenhuis een hogere servicegraad bereiken door de 24/7 beschikbaarheid van de tool via elke device, dus ook mobiel. Dit sluit aan op de behoefte van de patiënt.
Zorgzaamheid, innovatie en samenwerkingBron: www.hagaziekenhuis.nl

Bron: Medicore en HagaZiekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen