Mediq Apotheek maakt met nagenoeg alle zorgverzekeraars afspraken over farmaceutische zorg in 2014

Array

Na Achmea en Menzis heeft Mediq Apotheek nu ook met zorgverzekeraars CZ, Ohra, Delta Lloyd, De Friesland, DSW, Zorg en Zekerheid, ONVZ, ASR en ENO overeenstemming bereikt over farmaceutische zorg in 2014. Hiermee zijn ook de verzekerden van deze zorgverzekeraars in 2014 verzekerd van farmaceutische zorg bij alle 253 Mediq Apotheken. Met de gemaakte afspraken heeft Mediq met bijna alle zorgverzekeraars de onderhandelingen voor farmaceutische zorg in 2014 afgerond. Met de zorgverzekeraars zijn voor speciale groepen geneesmiddelengebruikers aanvullende afspraken gemaakt omtrent persoonlijke begeleiding en zelfmanagement bij de Mediq Apotheken.

Bron: Mediq


 

 

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen