Persbericht Capsinol neusspray ter info

Array

Rode peper in je neus en de verkoudheid is verdwenen

Pittig! Maar het helpt wel; neusspray op basis van rode peper. Capsinol neusspray helpt nu ook kinderen af van hun (chronische) verkoudheid. Omdat de originele en mildere variant van de neusspray best pittig is, heeft Rehocare BV uit Soest nu ook de Kids Formule op de markt gebracht. Rehocare BV laat weten: ” We kregen vaak de vraag of de neusspray ook geschikt is voor kinderen, omdat er geen goede en natuurlijke neusspray voor kinderen was. Daarom hebben we de Kids Formule ontwikkeld.” Capsinol bevat het natuurlijke stofje capsaïcine, dat vooral helpt bij (chronische) verkoudheid. Capsaïcine is het bestanddeel dat het overactieve zenuwstelsel remt en dus de verkoudheid tegengaat, succesvol en voor langere tijd. Voor de Kids Formule, vanaf 6 jaar, is de concentratie capsaïcine zodanig aangepast, dat het hete gevoel van de peper nauwelijks voelbaar is, maar de peper nog wel zijn werk doet.chilipepers

Onderzoeken van Artsennet en diverse ziekenhuizen (zie Positieve kritieken Capsinol) hebben onomstotelijk de meerwaarde van het stofje capsaïcine bewezen. Er is ook een (kostbare) poliklinische behandeling met een sterkere concentratie capsaïcine die onder verdoving plaatsvindt. Het Haagse HagaZiekenhuis laat weten dat deze poliklinische behandelingen met capsaïcine niet nodig zijn, om de simpele reden dat Capsinol op de markt is. De makers van Capsinol zijn blij mee met deze publiciteit. “Deze positieve kritieken geven direct weer dat onze neusspray patiënten met chronische verkoudheid en andere neusklachten écht verder kan helpen.”

Neusspray op basis van rode pepers is niet nieuw. Echter, Capsinol is de enige variant van deze krachtige neusspray op basis van rode pepers die te koop is in Nederland en België. Capsinol wordt via de site reeds verkocht aan klanten in heel Europa. Vooral de verkoop in Engeland en Duitsland is onverminderd goed. Tevens levert Rehocare BV haar neusspray aan erkende KNO-artsen in Zwitserland.

Rehocare BV ziet een structurele toename van de vraag naar Capsinol. “We krijgen veel positieve feedback op de neusspray. Ook zijn er gebruikers die aangaven dat zij dankzij Capsinol van hun neussprayverslaving zijn afgekomen.” In Nederland is de spray ook via de groothandel, drogisterij of apotheker verkrijgbaar. Tevens is Capsinol aan te schaffen via de diverse webwinkels, waaronder de site van de leverancier www.capsinol.nl.

//Einde bericht

Bron: Rehocare BV

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen