Overeenkomst zorgboerderij niet beëindigd vanwege zedenzaak

Array

Coöperatie Boer en Zorg reageert op zedenzaak zorgboerderij
Afgelopen week werd Coöperatie Boer en Zorg geïnformeerd over de ontucht zaak op een zorgboerderij, van een van onze leden, in Twente. In aansluiting op het persbericht van de burgemeester van de gemeente Hof van Twente, mevrouw Ellen Nauta, willen zij allereerst haar oproep onderstrepen om terughoudend en respectvol om te gaan met de privacy van de betrokkenen.
De afgelopen dagen is er met alle betrokken gesproken en op basis daarvan heeft Coöperatie Boer en Zorg een afwegingen gemaakt. Gelet op het vertrouwen dat de meerderheid van de ouders heeft in de zorgboer, zal Coöperatie Boer en Zorg de overeenkomst met deze zorgboerderij niet beëindigen.vertrouwen
De ouders die geen vertrouwen meer hebben in de zorgboer worden door Coöperatie Boer en Zorg ondersteund in het vinden van een andere zorgboerderij in hun omgeving.
Coöperatie Boer en Zorg zal in samenspraak met de Federatie en de regionale vereniging Overijsel, de zorgboerderij in kwestie professioneel ondersteunen.

Bron: Coöperatie Boer en Zorg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen