Haagse Gezonde beurs succesvol verlopen

Array

GezondeBeurs01De Haagse Gezonde Beurs waarmee de gemeente Den Haag de campagne ‘Gezond is Vet, Vet Cool’ afsluit is uitermate succesvol verlopen. In totaal bezochten zo’n 4000 bezoekers de beurs die vrijdag en zaterdag plaatsvond. Op de beurs waren ruim 70 partijen aanwezig op gebied van gezondheid in Den Haag. Daarnaast gaven Maurice Steijn (ADO Den Haag), tv-kok Pierre Wind en Rob Oudkerk tijdens workshops hun visie op gezonde leefstijl.

Onderdeel van de beurs was een dialoog onder leiding van Laurentien van Oranje (Missing Chapter Foundation) tussen een groep kinderen van basisschool Het Startpunt en deskundigen waaronder wethouder Rabin Baldewsingh. Zij bespraken ideeën voor het bereiken van een gezonde levensstijl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen