FHML Experience Day Geneeskunde

Array

jongerenBen je geinteresseerd in de medische wereld? Wil je graag patienten behandelen en helpen? Hoe onderzoek je een zwangere vrouw?

Bezoek en beleef het dan!
Dat kan tijdens de Experience Day van Geneeskunde op 9 april 2014 van 10.30 uur tot 16.00 uur. Je kunt onder begeleiding van studenten een Geneeskundestudent voor een dag worden en de sfeer proeven van Universiteit Maastricht. Je neemt deel aan een college, een onderwijsgroep en een vaardigheidstraining.

Ga naar de website voor meer informatie en om je aan te melden.

De Experience Day is exclusief bedoeld voor studiekiezers die zich al gedegen hebben georienteerd op de studie Geneeskunde, in 6 VWO zitten en al eens een Open Dag hebben bezocht. De voorlichting op deze dag wordt in het Nederlands verzorgd. Er is plek voor 48 deelnemers.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen