Zonder Suiker

Array

We gebruiken per persoon zo’n 40 kilo suiker per jaar, bijna een kilo per week. En dat terwijl het verslavend werkt, welvaartsziektes veroorzaakt en voor overgewicht zorgt. Meer dan 15.000 mensen gingen je voor en kickte in 28 dagen af van de suiker. Nu is het jouw beurt.

Het boek  Zonder Suiker van Anne Marie Reuzenaar geeft inzicht in de effecten van ‘slechte’ suikers, helpt het roer omgooien en laat zien welke suikervervangers gebruikt kunnen worden. Het resultaat: meer energie, een betere (suiker)stofwisseling, meer weerstand en last but not least, een slanker lijf!

zonder suikerDe bestseller van Anne Marie Reuzenaar nu voor € 12,50
De bestseller ging meer dan 15.000 keer over de toonbank, stond wekenlang in de Bestseller 60 en bevat ruim 120 heerlijke recepten om meteen te starten. Langer wachten met aanschaffen hoeft niet, aangezien de midprice editie van Zonder Suiker recent is verschenen. Voor slechts € 12,50 kom je binnen vier weken van je suikerverslaving af en leer je hoe je suiker op een gezonde manier kunt vervangen. Ook de midprice editie slaat aan en is in de eerste week alweer binnengekomen in de eten en drinken Top 10.

Lees  Zonder Suiker en ontdek dat suikervrij eten bepaald geen straf is, maar juist een verrijking: puur, lekker én goed voor lichaam en geest!

‘Suiker is net als alcohol: extreem verslavend en ongezond’ – Het Parool

Anne Marie Reuzenaar heeft ruim twintig jaar ervaring als orthomoleculair voedingsdeskundige en is auteur. Van al haar boeken zijn in totaal meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen