Zomeractie ‘Vlek of sproet? Check dan goed!’

Array

Dermatologen MMC en huisarts checken mensen vrijblijvend op huidkanker
Op zaterdag 23 augustus en 30 augustus organiseren dermatologen van Máxima Medisch Centrum in samenwerking met huisartsen uit de regio op ludieke wijze de zomeractie ‘Vlek of sproet? Check dan goed!’ Met een heuse airstream en retro ambulance bezoeken zij het 18 Septemberplein in Eindhoven én het Meiveld in Veldhoven. Er wordt voorlichting gegeven over huidkanker en mensen kunnen tevens geheel vrijblijvend hun huid laten nakijken op huidkanker of voorlopers daarvan.

image004Het doel van de zomeractie is om nog meer bewustwording te kweken bij het grote publiek voor huidkanker. In de hoop dat mensen hun huid beter beschermen tegen de zon en vaker controleren op zonbeschadigingen.

Samenwerking huisarts en dermatoloog
Om de jaarlijks toenemende vraag van het aantal patiënten met huidkanker en voorlopers hierop goed te kunnen blijven behandelen, wordt de samenwerking tussen huisarts en dermatoloog de komende jaren steeds belangrijker. Deze zomeractie is bevorderend voor deze samenwerking en hiermee ook voor het brede publiek zichtbaar.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen