Elkerliek ziekenhuis kiest voor EPD HiX van ChipSoft

0
490

Het Elkerliek ziekenhuis heeft besloten om het elektronisch patiëntendossier HiX van ChipSoft aan te schaffen. Met dit nieuwe elektronisch patiëntendossier kunnen de processen in het ziekenhuis nog beter worden ondersteund, waardoor het Elkerliek de patiëntenzorg nog verder kan verbeteren.

Na een zorgvuldig en gedetailleerd selectietraject heeft het Elkerliek geconstateerd dat het innovatieve HiX van ChipSoft past bij haar toekomstvisie en ambities. Programmamanager EPD van het Elkerliek Merijn Mulders: “Het Elkerliek ziekenhuis staat voor uitstekende mensgerichte zorg.

binary-code-We willen daarom een EPD waarmee we efficiënter kunnen werken waardoor we betere zorg kunnen verlenen en daarnaast extra service aan onze patiënten kunnen bieden. Ik denk dan bijvoorbeeld aan e-consulten en het zelf kunnen maken van afspraken. Dit kunnen we realiseren door te kiezen voor HiX.“

Elkerliek
Het Elkerliek ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis dat staat voor uitstekende zorg; zowel kwalitatief als mensgericht. Met de mens als kompas is de koers van het ziekenhuis duidelijk en resultaatgericht. Het Helmondse ziekenhuis heeft 500 erkende bedden, circa 2000 medewerkers en 130 specialisten.

Vorig artikelEnorme voorraad nep erectiepillen in beslag genomen
Volgend artikelGoogle Glass nog voor marktintroductie op z’n retour
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.