Trend Zorg start crowdfinance campagne voor uitbreiding woonbegeleiding

0
455

Aanbieder woonbegeleiding speelt in op verschuiving naar ‘zorg in natura’
Trend Zorg, een innovatieve sterk groeiende zorgonderneming voor woonbegeleiding en ambulante hulpverlening, is een crowdfinance campagne gestart om haar voorspoedige groei voort te kunnen zetten en optimaal in te spelen op de veranderingen in de zorg. Via Collin Crowdfund willen ondernemers Wendy van Gerwen en Hans Verhappen € 125.000,- ophalen.

crowdfundingTrend Zorg biedt begeleiding aan (jong)volwassenen in de leeftijd van 17 tot 40 jaar met een gedrag- en/of ontwikkelingsstoornis zoals autisme of ADHD. Veelal gaat het om cliënten die – bijvoorbeeld na verblijf in een jeugdinstelling – behoefte hebben aan meer zelfstandigheid in een beschermde omgeving. Afhankelijk van de situatie en de wensen van de cliënt kan er gekozen worden voor permanente, intensieve of minder intensieve woonbegeleiding.

Zorg in natura
Met ingang van 2015 worden gemeenten verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van mensen bij beschermd wonen. In plaats van dat de cliënt deze zorg zelf inkoopt met een PGB, zal hij of zij voortaan een overeenkomst met de gemeente sluiten voor ‘zorg in natura’. Trend Zorg speelt actief in op deze verandering. Hans Verhappen, directeur Trend Zorg: “Door onze jarenlange ervaring in de begeleiding van deze doelgroep en onze flexibele, maatwerk aanpak, zijn wij als partner van de gemeente in staat om zeer kwalitatieve zorg tegen een scherpe prijs te leveren. Deze crowdfinance campagne helpt ons om optimaal in te spelen op deze ontwikkeling en kans in de markt.”
Groeifinanciering

Via Collin Crowdfund wil Trend Zorg € 125.000,- ophalen in de vorm van een vierjarige lening met een vaste rente van 8%. Met dit geld wil Trend Zorg investeren in personeel, professionalisering en nieuwe  woningen: appartementen maar ook een groter huis voor minimaal 12 cliënten die 24-uurs begeleiding nodig hebben. Iedereen kan – na eenmalige en kosteloze registratie bij Collin – vanaf € 500,- investeren in Trend Zorg.

Over Collin Crowdfund
Via haar online platform slaat Collin een brug tussen investeerders die op zoek zijn naar meer rendement en ambitieuze MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte. Bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000,- kunnen terecht bij Collin. Waar mogelijk en opportuun werkt Collin daarbij samen met banken en accountants. Om zowel de investeerder als de ondernemer optimaal succesvol te laten zijn, is de screening uiterst zorgvuldig. Zo introduceerde Collin ‘Crowdfund Coaches’ die de ondernemer begeleiden in het proces. Ook na realisatie van de lening coördineert de Crowdfund Coach tussen de ondernemer en de investeerders die de lening verzorgden. www.collincrowdfund.nl

Bron: Collin Crowd

Vorig artikelDirecteur KNGF treedt terug per 1 februari 2015
Volgend artikelWinnaar Albert Schweitzer prijs 2014
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.