Na storing weer online

0
707

De storing die gisteren en vanochtend plaathad bij Medicalfacts.nl lijkt te zijn opgelost.  We zijn weer online, maar de oorzaak is niet voor 100% boven water.

Het lijkt een storing te zijn geweest in het datacentrum waar de Medicalfacts-server staat. Het hostingbedrijf (welke onze servers beheert) heeft de problemen opgelost. We hopen dat het hiermee is opgelost. Mijndomein zal de komende dagen nog hard aan het werk zijn om de oorzaak zo goed op te sporen en zo mogelijk te herstellen. Hierdoor kan de website af en toe slecht bereikbaar zijn. Voor informatie hierover, kunt u terecht op ons twitter account en ook via facebook houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zoals u van ons gewend bent.
Namens het gehele Medicalfacts.nl team bieden we hiervoor dan ook onze welgemeende excuses aan.

Met vriendelijke groet,
Janine & Alida Budding, MedicalFacts

Vorig artikelGespecialiseerde kinderkliniek Sint Maartenskliniek in Maasziekenhuis Pant
Volgend artikelNHL Hogeschool start cursus Serious Gaming
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.