Broodbuik Totaal Gezond: De volgende stap in de strijd tegen tarwe

Array

In vervolg op het boek de Broodbuik helpt De Broodbuik cardioloog William Davis zijn lezers verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en gezondheid door de invloed van tarwe te minimaliseren. Hij vertelt je niet alleen hoe en waarom je nee moet (blijven) zeggen tegen tarwe, maar ook hoe je je gezondheid naar een hoger plan kunt tillen.

broodbuikNieuw in Broodbuik Totaal Gezond:

  • Wat kun je nou precies wel en niet eten?
  • Verschillende scenario’s voor problemen in het tarweloze leven (zoals ontwenningsverschijnselen, te weinig of te veel gewichtsverlies)
  • Supplementen die je helpen om je gezondheid te verbeteren als je gestopt bent met tarwe, gluten en granen
  • Wetenschappelijk bewijs voor verbetering van je stemming, slaap, stofwisseling, hart en vaten en sportprestaties
  • Inspirerende verhalen van en over anderen die tarweloos door het leven gaan

 

William Davis is een Amerikaanse cardioloog die hartziekten wil voorkomen. Hij verdiepte zich in de gevaren van tarwe en gluten voor onze gezondheid. In Nederland gingen zijn boeken Broodbuik en Broodbuik Kookboek al meer dan 50.000 keer over de toonbank.

Broodbuik Totaal Gezond
Auteur: William Davis
Prijs: € 18,99
ISBN: 9789021557908
Verschijnt: 4 februari 2015
Kosmos Uitgevers

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen