Informatieavond Spataderen en Etalagebenen in Eindhoven

Array

spataderenOp woensdag 1 juli aanstaande organiseert het St. Anna Ziekenhuis een informatieavond over spataderen en etalagebenen. De avond vindt plaats in het St. Anna Ziekenhuis locatie Eindhoven (Antoon Coolenlaan 1-03). Tijdens deze avond gaan Arno Oomen en Ernst Cancrinus, beiden als chirurg verbonden aan het St. Anna Ziekenhuis, dieper in op klachten, onderzoeken en behandelmethoden. Ook de Hart & Vaatgroep is aanwezig met informatie en voor het beantwoorden van vragen.

Het St. Anna Ziekenhuis is in het bezit van het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk van De Hart&Vaatgroep. Een ziekenhuis ontvangt deze keurmerken, wanneer het aan de kwaliteitscriteria van de patiëntenorganisatie voldoet. De keurmerken helpen vaatpatiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis waar de beste vaatzorg en spataderzorg wordt aangeboden.

 Programma

19.15-19.30:            Ontvangst

19.30-19.35:             Welkom

19.35-20.15:            Spataderen (dhr. Arno Oomen, chirurg)

20.15-20.30:   Pauze

20.30-21.05:           Etalagebenen (dhr. Ernst Cancrinus, chirurg)

21.05-21.15:            Afsluiting

 

Aanmelden

In verband met de organisatie is het nodig dat geïnteresseerden zich vooraf aanmelden via www.st-anna.nl/aanmelden-activiteiten of bij de afdeling patiëntenvoorlichting via telefoon:

040-286 4874.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen