GE Healthcare stelt nieuw management team samen

Array

GE Healthcare stelt nieuw management team samen om groei in de Benelux vorm te geven
GE Healthcare heeft onlangs een nieuw Benelux management team aangesteld. Het nieuwe management team gaat de groeidoelstellingen van GE Healthcare in Nederland, België en Luxemburg versnellen. De benoeming zorgt ervoor dat GE Healthcare beter tegemoet kan komen aan de specifieke behoeften in de Benelux.

Marie-Caroline du Réau, General Manager Benelux : “De ambitie is het ontwikkelen van een autonome en flexibele lokale organisatie die daarnaast ook sterke banden heeft met onze ontwikkelingscentra in Europa.  In de afgelopen maanden hebben wij ons voornamelijk geconcentreerd op het verhogen van de kwaliteit van applicatie-ondersteuning en de dienstverlening naar onze klanten toe. Wij investeren veel op het gebied van personeel om snel en professioneel te kunnen reageren op de modernisering van de sector. Onze doelstelling is het verwezelijken van een toegevoegde waarde op lange termijn met een positieve impact voor onze klanten, zodat zij in staat zijn betere patiëntenzorg te bieden.”

Roland Teixeira, CEO GE Benelux: “De aanstelling van dit nieuwe management team is een belangrijke stap voorwaarts voor GE Healthcare in de Benelux. De ontwikkelingen in de zorg vragen een lokale aanpak en dit team heeft in korte tijd het vertrouwen kunnen winnen van een groot aantal bestaande en nieuwe klanten.”

Marcus Aben, Kristof Callebaut en Marie-Caroline du Reau vormen samen het nieuwe management team.

unnamedSinds 2015 is Marie-Caroline du Réau General Manager Benelux van GE Healthcare. In 2000 startte ze bij GE als Marketing product manager in MRI, in 2004 werd ze Six sigma black belt. In deze functie was Marie-Caroline du Réau verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de diverse bedrijfsprocessen. Daarna vervulde ze diverse directiefuncties binnen GE.

unnamed(1)Kristof Callebaut is Managing Director van GE Healthcare business in België en Luxemburg. Sinds 2004 is hij werkzaam voor GE, waar hij verschillende finance leadership functies heeft vervuld. Daarvoor werkte Kristof voor Amersham Health, dat werd overgenomen door GE.

Marcus Aben is Algemeen Directeur GE Healthcare Nederland. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor het gehele productportfolio van GE Healthcare. Aben bekleedt deze functie sinds 2011. Daarvoor was hij werkzaam als algemeen directeur Nederland, Tsjechië en USA van Medisize/Philips Plastics.

Bron: GE Healthcare

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen