Zaterdag 31 oktober is Wereld Psoriasis Dag

0
745

Tijdens Wereld Psoriasis Dag op 31 oktober wordt aandacht geschonken aan de huidige én toekomstige situatie voor mensen met psoriasis. De Wereld Psoriasis Dag (WPD) vindt plaats in het Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem, en staat in het teken van de vraag: ‘Waar staan we anno 2015?’

De psoriasisvereniging bestaat 40 jaar en het is daarom een goed moment om vooruit en terug te blikken op de behandeling van psoriasis. Twee deskundigen zullen spreken over belangrijke onderwerpen omtrent psoriasis. Zo zal hoofd Dermatologie van het Radboud UMC in Nijmegen het hebben over hedendaagse behandelingen en mogelijkheden in de toekomst. Ook de directeur van Benefits4All komt langs. Hij zal vertellen waar je op moet letten bij het afsluiten van een zorgverzekering of het overstappen naar een andere zorgverzekeraar. De dag is bedoeld voor psoriasispatiënten, betrokkenen en andere belangstellenden.

Leden van de PVN betalen tien euro entree. Aanmelden kan via de website van de PVN.