Zaterdag 31 oktober is Wereld Psoriasis Dag

0
789

Tijdens Wereld Psoriasis Dag op 31 oktober wordt aandacht geschonken aan de huidige én toekomstige situatie voor mensen met psoriasis. De Wereld Psoriasis Dag (WPD) vindt plaats in het Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem, en staat in het teken van de vraag: ‘Waar staan we anno 2015?’

De psoriasisvereniging bestaat 40 jaar en het is daarom een goed moment om vooruit en terug te blikken op de behandeling van psoriasis. Twee deskundigen zullen spreken over belangrijke onderwerpen omtrent psoriasis. Zo zal hoofd Dermatologie van het Radboud UMC in Nijmegen het hebben over hedendaagse behandelingen en mogelijkheden in de toekomst. Ook de directeur van Benefits4All komt langs. Hij zal vertellen waar je op moet letten bij het afsluiten van een zorgverzekering of het overstappen naar een andere zorgverzekeraar. De dag is bedoeld voor psoriasispatiënten, betrokkenen en andere belangstellenden.

Leden van de PVN betalen tien euro entree. Aanmelden kan via de website van de PVN.

BRONPVN
Vorig artikelChunyu vindt in VitalHealth strategische partner voor mHealth
Volgend artikel1,6 miljoen werknemers jaarlijks slachtoffer van agressie op het werk
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.