Vitalis gaat online bewegen breed aanbieden

Array

Na een succesvolle pilot op locatie Theresia gaat de Vitalis Zorggroep op 5 locaties het online bewegen van TopSupport en ONE Innovatie BV aanbieden aan haar bewoners en andere geïnteresseerden. Onlangs werd hiertoe de overeenkomst getekend. “Vitalis ziet het belang van bewegen voor haar bewoners en breidt met dit programma het aanbod van beweegactiviteiten uit”, aldus Frank van Dijk manager Vitalis Theresia.

Online bewegen biedt senioren de mogelijkheid om in eigen omgeving met medebewoners of buurtgenoten te sporten onder begeleiding van een professionele sportcoach die te zien is op een tv scherm. De sportcoach kan de deelnemers zien en horen, hen instructies geven en eventuele vragen beantwoorden.

De lessen vinden plaats op de locatie’s Wilgenhof, Park Gender, Horst- Kronehoef, Theresia en Berkelhof.

De lessen zijn op dinsdag en op donderdag van 10.15 -10.45 uur en zijn voor iedereen toegankelijk. Het programma start op dinsdag 17 mei. De kosten per les bedragen 2 euro (inclusief een kopje koffie of thee).

Bewegen op afstand is een samenwerking tussen TopSupport en ONE Innovatie BV en was reeds succesvol op verschillende, andere locaties in Eindhoven en Geldrop.

Meer informatie over online bewegen is te vinden op www.topsupport.nl/bewegenopafstand.

Bron: St. Anna Zorggroep

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen