Doede Vierstra nieuw lid Raad van Toezicht LUMC

0
510

De Raad van Toezicht heeft per 1 juli een nieuw lid. Doede Vierstra volgt Cees van Rijn op, die na twee termijnen van 4 jaar afscheid neemt.

Vierstra is 58 jaar oud en verdiende zijn sporen vooral in de wereld van levensmiddelen en energie. In 1983 studeerde hij in Groningen af op de studie Bedrijfseconomie, waarna hij meerdere internationale directiefuncties vervulde bij Unilever. Later zat hij onder meer in de Raad van Bestuur van Nuon. Naast zijn huidige reguliere werkzaamheden als interim bestuurder namens de Ondernemingskamer is hij ook actief als toezichthouder en is hij penningmeester in het bestuur van de Hermitage in Amsterdam.

Bron: LUMC

 

Vorig artikelWereldrabiësdag: ITG onderzoekt betere vaccinaties
Volgend artikel26 september: Wereld anticonceptiedag
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.