Plafonddelen van Spoedeisende Hulp VieCuri Venlo ingestort, geen gewonden

0
446

Op 18 mei 2017 zijn om 23.30u op de Spoedeisende Hulp (SEH) van VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo, door technische problemen een aantal plafondplaten naar beneden gekomen. De oorzaak is nog niet bekend en wordt uitgezocht. Er zijn geen gewonden gevallen.

Uit voorzorg zijn alle plafondplaten van de SEH verwijderd en is de naastgelegen afdeling ingericht als SEH. Behoudens de opvang van grote trauma’s kunnen we daar alle patiënten die spoedeisende zorg nodig hebben veilig behandelen. In goed overleg met de huisartsenpost (HAP) zijn de afgelopen nacht de patiënten die spoedeisende zorg nodig hadden naar andere ziekenhuizen gebracht.

Er is gestart met opruimwerkzaamheden. De inschatting is dat de volledige SEH, inclusief de traumakamers, vandaag om 18.00 uur (19 mei 2017) weer operationeel is.

Bron: VieCurie
advertentieEinde Bericht ___________________________________________
DELEN
Vorig artikelBewoners en Woongroep De Eijk openen nieuw complex
Volgend artikelZo werkt de huisartszorg fungeert met visualisaties en korte teksten als wegwijzer
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.