Hugo Borst en Carin Gaemers te gast in het Fontys Denk Groter Debat

0
788

Hugo Borst en Carin Gaemers zijn op 8 november te gast in het Fontys Denk Groter Debat. In het Parktheater Eindhoven gaan ze met onder andere studenten van Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid in gesprek over de toekomst van de ouderenzorg. Hugo Borst, (voetbal)columnist en schrijver, en Carin Gamers, historicus, troffen elkaar in de cliëntenraad van het verzorgingstehuis van hun moeders. Samen schreven ze een plan voor een betere verpleeghuiszorg. Het manifest, ‘Scherp op Ouderenzorg’, deed veel stof opwaaien. Ze wonnen er een belangrijke communicatieprijs mee en kregen de voltallige Tweede Kamer achter zich.

Het Denk Groter Debat met Hugo Borst en Carin Gaemers vindt op 8 november plaats in de Philipszaal van het Parktheater in Eindhoven. Het debat begint om 16.00 uur. Behalve voor studenten van Fontys Hogescholen is het debat ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden Reserveren kan via fontys.nl/publicacademy.

Over de Denk Groter Debatten

Denk Groter Debatten zijn ontmoetingen tussen Fontysstudenten en aansprekende toppers uit politiek, het bedrijfsleven, entertainment, politiek en sport.?Insteek van de debatten is studenten te inspireren en te motiveren het beste uit zichzelf te halen en ze te betrekken bij actuele, maatschappelijk relevante onderwerpen. De Denk Groter debatten worden gepresenteerd door Marcel van Herpen. De Denk Groter Debatten worden live uitgezonden op internet en daarna in gemonteerde versie door Omroep Brabant. In de afgelopen seizoenen waren onder andere Mark Rutte, Ruud van Nistelrooij, prinses Laurentien, Daan Roosegaarde, Guus Meeuwis, Mart Smeets, Theo Maassen, Peter Heerschop en Paul de Leeuw te gast.

Bron: Fontys

Bewaren

Vorig artikelPrototype UT-apparaat kan reuma meten
Volgend artikelAlle patiënten hebben recht op effectieve medicijnen tegen resistente tuberculose
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.