UMCG en DSW sluiten meerjarige overeenkomst

0
1289

UMCG en zorgverzekeraar DSW hebben overeenstemming bereikt over een meerjarig contract. Beide partijen zijn hier verheugd over.

Jos Aartsen, voorzitter Raad van Bestuur van het UMCG: “Voor DSW-verzekerde patiënten is het fijn dat er nu een contract is. Zij zijn altijd welkom bij ons geweest en hebben altijd kunnen rekenen op de beste zorg”.

DSW-topman Chris Oomen: ”De knelpunten vanuit het verleden zijn opgelost.  Er is een langjarige overeenkomst gesloten waarbij de belangen van zowel het UMCG als de DSW verzekerden op de juiste wijze worden gediend.”

Alle DSW-verzekerde patiënten die in 2018 behandeld zijn of al staan ingepland, ontvangen op korte termijn een brief.

Bron: UMCG & DSW

Vorig artikelSecretaris-generaal VWS: “Patiëntveiligheid vraagt óók om digitale veiligheid”
Volgend artikelIk krijg het maar niet uit mijn hoofd
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.