Tweede editie eHealth symposium Atlas

Array

eHealth leverancier Karify organiseert 17 mei 2018 de tweede editie van het Karify Atlas Event, een symposium over de inzet van eHealth en digitale ontwikkelingen voor betere geestelijke gezondheidszorg. Na een geslaagde eerste editie in 2017 krijgt het symposium volgende maand een vervolg. De 2018 editie vindt plaats in Bar Beton Rijnsweerd in Utrecht en is gratis toegankelijk.

Programma

Op het middagvullende programma staan presentaties van:

  • Margo Brands, beleidsmedewerker bij MedMij en de Patiëntenfederatie
  • Joep de Groot, Lid van de Raad van Bestuur van zorginnovatiepartner CbusineZ
  • Matthijs Jantzen, projectleider eHealth bij GGz Centraal
  • Helga Aalders, Leidinggevende Persoonlijkheidsstoornissen bij Altrecht GGz
  • Marion van Stratum, Verpleegkundig specialist bij GGz Breburg
Onderwerpen

De sprekers behandelen aan de hand van praktijkverhalen en concepten diverse onderwerpen, het herontwerpen van zorgprocessen met behulp van eHealth, het creëren van een online patiëntreis bij zorgorganisaties, verbeteren van transparantie naar de cliënt, eHealth inzet bij wachttijden en de ontwikkeling van een Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) voor de burger.

Aanmelden kan gratis via de webpagina van het evenement.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen