Belangrijke veiligheidswaarschuwing Mug Cake Chocolade dr. Oetker

Dr. Oetker haalt Mug Cake Chocolade met de houdbaarheidsdatum 05.2019 terug. Mogelijk is er salmonella aanwezig in het product. Een besmetting met deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten. Verzoek om niet te consumeren.

Dr. Oetker

Veiligheidswaarschuwing: MUG CAKE CHOCOLADE

“Helaas is een probleem ontdekt bij het product Mug Cake Chocolade. Het betreft Mug Cake Chocolade met de houdbaarheidsdatum 05.2019.

In een beperkt aantal van deze producten is een salmonellabesmetting gevonden. Een besmetting met deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten. Uit voorzorg halen wij deze producten, met houdbaarheidsdatum 05.2019, terug uit de markt.

Mocht je in het bezit zijn van bovenstaand product dan adviseren wij jou dit product niet te gebruiken.

Om jouw aankoopbedrag terug te krijgen verzoeken wij je het product kosteloos te sturen naar Dr. Oetker Consumentenservice – Antwoordnummer 7204 – 3800 TE Amersfoort. Vermeld daarbij je naam, woonplaats en IBAN rekeningnummer.

In alle overige productvarianten is geen besmetting gevonden. Hiervoor geldt dat deze volledig veilig zijn. Wij betreuren het ongemak en bieden onze welgemeende excuses aan.

Voor nadere informatie kun je bellen naar 0800 – 0220770.”

Bron: NVWA