Belangrijke veiligheidswaarschuwing Mug Cake Chocolade dr. Oetker

Array

Dr. Oetker haalt Mug Cake Chocolade met de houdbaarheidsdatum 05.2019 terug. Mogelijk is er salmonella aanwezig in het product. Een besmetting met deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten. Verzoek om niet te consumeren.

Dr. Oetker

Veiligheidswaarschuwing: MUG CAKE CHOCOLADE

“Helaas is een probleem ontdekt bij het product Mug Cake Chocolade. Het betreft Mug Cake Chocolade met de houdbaarheidsdatum 05.2019.

In een beperkt aantal van deze producten is een salmonellabesmetting gevonden. Een besmetting met deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten. Uit voorzorg halen wij deze producten, met houdbaarheidsdatum 05.2019, terug uit de markt.

Mocht je in het bezit zijn van bovenstaand product dan adviseren wij jou dit product niet te gebruiken.

Om jouw aankoopbedrag terug te krijgen verzoeken wij je het product kosteloos te sturen naar Dr. Oetker Consumentenservice – Antwoordnummer 7204 – 3800 TE Amersfoort. Vermeld daarbij je naam, woonplaats en IBAN rekeningnummer.

In alle overige productvarianten is geen besmetting gevonden. Hiervoor geldt dat deze volledig veilig zijn. Wij betreuren het ongemak en bieden onze welgemeende excuses aan.

Voor nadere informatie kun je bellen naar 0800 – 0220770.”

Bron: NVWA

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen