Hulp om je goede voornemes vol te houden

Array

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan, een tijd waarin veel Nederlanders hun goede voornemens in praktijk brengen. Bijna 8 op de 10 Nederlanders heeft wel één of meer nieuwe voornemens voor 2019 Meer sporten, minder stress en afvallen voeren al jaren de lijst aan met de meest voorkomende goede voornemens. En of je nu wilt afvallen, je minder druk wilt maken, of juist je hele leefstijl aan wilt pakken, deze boeken gaan je helpen die voornemes tot een succes te maken doordat je ze goed vol weet te houden.


Leefstijl onder de loep met huisarts Tamara de Weijer


Een gezonde leefstijl op recept. Dat is Eet beter in 28 dagen van huisarts en voorzitter van Arts en Leefstijl Tamara de Weijer. Een praktisch boek met tips over het starten van een nieuwe leefstijl en het volhouden hiervan. En veel recepten en weekmenu’s voor snelle, makkelijke en vooral lekkere maaltijden. Eet beter in 28 dagen | Tamara de Weijer | €20,- | 9789021568997


Hormonen in balans

PMS, acne, neerslachtige gevoelens, droge huid, opvliegers en vruchtbaarheidsproblemen. Zo maar een greep uit herkenbare hormoon-gerelateerde klachten waar veel vrouwen mee kampen en zich vaak bij neerleggen. Maar er is wel degelijk wat aan te doen. In Herstel je hormonen in 10 stappen leert Vivian Reijs vrouwen van alle leeftijden hun  hormoonhuishouding te herstellen, in elke fase van hun leven.

Herstel je hormonen in 10 stappen | Vivian Reijs | €25,- | 978902157062


Dagelijks geluk zelf creëren


Zet je zorgen definitief aan de kant en creëer je eigen geluk. Volgens Kelly Weekers is geluk namelijk een keuze en is het de hoogste tijd om zelf de regie te pakken. In Happy Life 365 leert ze je op een no-nonsense wijze je mindset te optimaliseren en een gelukkiger mens te worden. 

Happy Life 365 | €20,99 | Kelly Weekers | €20,99 | 9789021569444



Meer energie en afvallen tegelijk!


Afvallen en op gewicht blijven zonder honger, het kan! Yvonne Lemmers hielp al meer dan 250.000 af te vallen met eiwitrijk en koolhydraatbeperkt eten. In haar nieuwe boek staan 120 nieuwe recepten en handige weekmenu’s waardoor het plannen van je maaltijden nog makkelijker wordt. Want door je koolhydraatinname te beperken ga je van eetlust naar eetRUST en ga je je energie halen uit de vetvoorraden.
Grip op koolhydraten, snelle en makkelijke weekmenu’s | Yvonne Lemmers | €20,- | 9789021570600

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen