Minister voor Medische Zorg Martin van Rijn treedt terug per 9 juli

0
652

Nieuwsbericht | 28-05-2020 | 12:20

Martin van Rijn zal op 9 juli aanstaande terugtreden als minister voor Medische Zorg. Hij zal worden opgevolgd door Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De minister-president kijkt namens het kabinet uit naar de verdere samenwerking met Martin van Rijn in de komende zes weken.

Van Ark verhuist naar VWS omdat er dringend een nieuwe ervaren politicus nodig is op het ministerie van volksgezondheid. Op 9 juli vertrekt daar de huidige zorgminister Martin van Rijn, die tijdelijk insprong op persoonlijke titel om Bruno Bruins te vervangen die om gezondheidsredenen moest stoppen. Met het aantreden van van Ark als minister voor Medische Zorg heeft het kabinet weer een normale bezetting.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.