RIVM briefing voor Vaste kamercommissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport 13 januari

0
927

Deze vergadering is op 13 januari 2021 09:30 – 12:30 uur Commissie:Volksgezondheid, Welzijn en Sport

De ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) staan bovenaan de agenda van de commissie VWS. Er zijn in de Tweede Kamer al verschillende technische briefings en rondetafelgesprekken geweest over dit onderwerp. Ook is organisaties gevraagd te beschrijven welke gevolgen zij ondervinden van de maatregelen rondom het coronavirus. Dit helpt Kamerleden om zich goed voor te bereiden op een debat. Op deze pagina vindt u alle informatie over de activiteiten van de commissie VWS gerelateerd aan corona.

Technische briefing over ontwikkelingen coronavirus – woensdag 13 januari 2020

Kamerleden krijgen op woensdag 13 januari, voorafgaand aan het plenair debat, een technische briefing over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De technische briefing is van 09.30 tot 12.30 uur en zal bestaan uit 2 blokken. Het eerste blok word verzorgd door: Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ). In het tweede blok zullen Jaap van Dissel, directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en Jaap van Delden, programmadirecteur vaccinatie COVID-19 bij het RIVM de Kamerleden bijpraten.

Volg het live

Presentatie van dhr. Ernst Kuipers (voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg)

Presentatie_van_dhr._Ernst_Kuipers_voorzitter_van_het_Landelijk_Netwerk_Acute_Zorg

Presentatie van dhr. Jaap van Dissel (directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM)

van_dhr._Jaap_van_Dissel_directeur_van_het_Centrum_voor_Infectieziektebestrijding_van_het_RIVM

Presentatie van dhr. Jaap van Delden (programmadirecteur vaccinatie COVID-19 bij het RIVM)

Presentatie_van_dhr._Jaap_van_Delden_programmadirecteur_vaccinatie_COVID-19_bij_het_RIVM

Vorig artikelVaccinatiebereidheid medewerkers ziekenhuis Treant ongekend hoog
Volgend artikelDrogist essentieel voor welzijn en welbevinden Nederlanders
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.