Voor hoop en troost in onzekere tijden

Array
Italiaanse bestseller
Voor hoop en troost in onzekere tijden

In poëtische stijl heeft Chandra Candiani een uitzonderlijk boek geschreven over stilte en mediteren. In Candiani’s wereld is stilte niet alleen de afwezigheid van geluid, stilte is iets levends. En mediteren is niet bedoeld om je af te scheiden, maar gebeurt in het volle leven. Een ontroerend, troostrijk boek, dat antwoord geeft op de vraag: ‘Hoe kan ik mijn leven goed leiden?’ Speciaal voor Nederlandse lezers schreef de auteur van de bestseller De acht bergen:

‘Dit boek van Chandra is een kleine, stille kamer. In die kamer luisteren we naar onze adem en wachten we tot het woord uit de stilte opwelt. Het authentieke woord, het woord dat licht werpt op de ziel van elk ding, en dat woord is de poëzie.’  – PAOLO COGNETTI

# Pietha de Voogd heeft zowel het boek als de quote vertaald.

#
In Italië zijn al meer dan 40.000 exemplaren verkocht!

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Chandra Livia Candiani (Milaan, 1952) is schrijver en dichter. Stilte is iets levends is haar doorbraak bij het grote publiek. Af en toe treedt zij – onder grote belangstelling – in de openbaarheid, maar meestal leidt zij een teruggetrokken bestaan.

Bron: Kosmos

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen