Martini Ziekenhuis zet in op creëren stevige basis om ambities voor de toekomst waar te maken

Vandaag, 31 mei publiceert het Martini Ziekenhuis een kort Jaarverslag 2020, de bijbehorende kerncijfers en de Jaarrekening 2020 (financieel jaarverslag) 2020.

Covid-19 pandemie

Het jaar 2020 was er één waarbij de Covid-19 pandemie nagenoeg het hele jaar veel aandacht opeiste. ‘Gevoelens van trots op de geweldige inzet van onze medewerkers, maar ook vermoeidheid door de hoge werkdruk overheersten daarbij’, zegt bestuurslid Tamara Kroll. ‘Het Martini Ziekenhuis stelde in 2020 een nieuwe strategie vast voor de periode tot 2024.

In de strategie staat hoe het Martini Ziekenhuis als topklinisch opleidingsziekenhuis wil bijdragen aan de zorg in Noord-Nederland. Het ziekenhuis wil daarbij voldoende financiële armslag behouden om te kunnen blijven investeren in goede zorg voor zijn patiënten.’

Lees meer op onze website.

Bron: Martini Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen