Kinderen een betere band en minder ruzie. Hoe doe je dat in vredesnaam?

Wat als je kinderen elkaar (iets te) regelmatig in de haren vliegen? In Maakt me niet uit wie er begon vertellen bestsellerauteurs Eva Bronsveld (Temperamentvolle kinderen) en Elsbeth Teeling (Relax mama!) hoe je als ouder je kinderen (broers, zussen en vriendjes) kunt helpen al vroeg een fijne band met elkaar te krijgen.

Daarmee geef je kinderen een stevige sociale basis. Met kennis van zaken en humor geven ze tips over wanneer en hoe je moet ingrijpen, wat je moet doen als je kind fysiek wordt, wat het nut is van ruziemaken, en nog veel meer. Met toegankelijke achtergrondinformatie, herkenbare ervaringsverhalen en praktische tips. Zo wordt het gezelliger in huis! 

‘Een aanwinst om gelezen te hebben. Fijn geschreven, herkenbaar en toepasbaar.
Geen situatie is te gek of raar of hij wordt wel beschreven. Eerlijk
en “gewoon” te doen.’
– Lezersrecensie

Over de auteurs
Eva Bronsveld (Eindhoven) is dé expert op het gebied van Temperamentvolle kinderen en auteur van de gelijknamige bestseller. Elsbeth Teeling is succesvol blogger (De Club van Relaxte moeders) en auteur.

Eerder schreven zij samen Van achter het behang tot over je oren en Samen spelen, wat nou delen?

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen