Start 2022 met Sigmund Freud als coach en inspiratiebron

Nieuwe titel in de Doe en denk als-serie: Doe en denk als Freud

2022 is het perfecte jaar om de beste versie van jezelf te worden. Met Sigmund Freud als coach kan iedereen bewuste keuzes maken, misstappen vermijden, gedachten verklaren en bovenal handelingen in harmonie brengen met verlangens. Je leert het allemaal in het nieuwe boek Doe en denk als Freud.

Freud schrijft zonder taboes, zet ons op het verkeerde been en doet alles omgekeerd. Dat is het geheim van zijn methode. Wat ons onbelangrijk lijkt, neemt Freud met de grootste aandacht onder de loep. Wat wij als onbenullig beschouwen, is voor Freud heel belangrijk.

Vergissingen, mislukkingen, fantasieën, projecties, verdrongen herinneringen…Sigmund Freud is de perfecte coach om ons te helpen misstappen te vermijden en onze gedachten te interpreteren.

Wie zich laat inspireren door Freuds werk en bespiegelingen, zal beter in staat zijn om impulsen (of het gebrek daaraan) te herkennen, zichzelf te begrijpen én te accepteren. Waarom neem je Freud niet als je coach?

Doe en denk als Freud is een opgewekt en inspirerend boek over het werk van Sigmund Freud en hoe je dat kunt toepassen in je eigen leven. Inclusief tests, uitdagingen, doelstellingen en oplossingen.
Doe en denk als Freud | Auteur: Pierre Varrod | ISBN: 9789021590578 | Prijs: €15,- | Verschijnt op 22 maart 2022

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen