Hago Zorg benoemt Sjoerd Dijkstra tot directeur Marketing, Innovatie & Commercie

Voorstel nieuwsbericht UMCU

Hago Zorg, schoonmaakdienstverlener in de zorg, heeft Sjoerd Dijkstra per 15 juli benoemd tot directeur Marketing, Innovatie & Commercie. Hij maakt de overstap vanuit zijn huidige rol binnen Hago Zorg als zorgcategoriemanager Ziekenhuizen. De nieuwe functie vervult hij ter voorbereiding op de al eerder aangekondigde transitie van Hago Zorg binnen Vebego.

Sjoerd is sinds 2015 werkzaam bij Hago Zorg, onderdeel van familiebedrijf Vebego. Vanuit zijn eerdere functies heeft hij een brede (facilitaire) kennis in de zorg opgebouwd. Positieve impact brengen op ieder mens in de zorg en daarmee waarde toevoegen zit in zijn DNA. Hij was verantwoordelijk voor de grotere (her)aanbestedingen en heeft daar een commerciële visie op ontwikkeld. “Ik kijk ernaar uit om met mijn team een nadrukkelijke bijdrage te mogen leveren aan onze duurzame en sociale ambities. Ik geloof oprecht dat je door de juiste aandacht naar zorgpersoneel maar ook naar patiënten, bewoners of cliënten het verschil kan maken, nu en in de toekomst”, aldus Sjoerd. Met de komst van Sjoerd verlaat Sandra Roso Sanchez Hago Zorg. Zij gaat aan de slag binnen Vebego International B.V. als directeur capacityd.

Bron: Hago

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen