Coffeeshop in Maastricht krijgt vooraankondiging tot sluiting

Array

De gemeente heeft vandaag aan Marc Josemans, eigenaar van coffeeshop Easy Going, een vooraankondiging tot sluiting uitgereikt. Dit betekent dat Josemans een week de tijd heeft zijn zienswijze kenbaar te maken tegen de dreigende sluiting van een maand wegens overtreding van de regels rondom de wietpas.

Gemeente en politie hebben vanochtend een tweede controle uitgevoerd in de coffeeshop, nadat gisteren al een overtreding geconstateerd was. Zowel op het criterium B (besloten club) als het criterium I (alleen voor ingezetenen van Nederland) bleek dat de coffeeshop niet aan de eisen voldeed. De eigenaar weigerde mee te werken aan het onderzoek, omdat hij naar eigen zeggen de controlerende ambtenaren niet erkende als gezaghebbend toezichthouder.

In de komende dagen zullen de controles voortgezet worden.

bron: Maastricht

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen