Vraag 14

Array


Vraag 14: Je doet een dekbedhoes samen met kleiner wasgoed in de wasmachine. Hoe komt het dat aan het eind van het wasprogramma het kleine wasgoed in de dekbedhoes gedraaid is?

Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
Vraag 14: Je doet een dekbedhoes samen met kleiner wasgoed in de wasmachine. Hoe komt het dat aan het eind van het wasprogramma het kleine wasgoed in de dekbedhoes gedraaid is?

Juiste antwoord: A

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

3 thoughts on "Vraag 14"

  1. Iemand moet toch voor B kiezen (A is in ieder geval onzin, het gebeurt ook als de wasmachine (of droger) maar één kant opdraait. Wie komt met een rationele verklaring (ik kan niets op internet vinden).

  2. doordat het kleine wasgoed een stuk kleiner is dan het grote wasgoed,zal hij vanzelf een keer in het dekbed vast gaan zitten,dan daarit de trommel door zodat het alleen maar verder in de dekbedhoes zal gaan zitten,ik debj dus c.

  3. Zie quest-citaat in wetenschapsforum.nl uit oktober 2004:

    Ik zou zeggen lees is de Quest van de vorige maand of dit:

    Quest schreef:

    Het dekbed, vaak het grootste en dus zwaarste object in de machine, ligt op de bodem van de trommel. Door de ribben in de trommel, komt de grote opening van het overtrek na verloop van tijd helemaal open te liggen. De andere stukken wasgoed, zwaar geworden door het water, vallen stuk voor stuk in de opening. Doordat de trommel zowel naar links als naar rechts draait, ontkomt geen enkel stuk wasgoed aan de gapende mond van het overtrek. De oplossong voor dit probleem?
    Gebruik een paar veiligheidsspelden om de opening dicht te maken.

     

    antwoord A “heen en weer”

Comments are closed.

Recente artikelen