Gegarandeerd startbewijs 4Mijl bij Menzis Clinics

Array

Wie zich aanmeldt voor de Menzis 4 Mijl Clinics is zeker van een startbewijs voor de 22ste 4 Mijl van Groningen die op zondag 12 oktober 2008 wordt gelopen. Op 14 mei start de inschrijving voor het grootste loopevenement van Noord Nederland. Evenals voorgaande jaren verwacht de organisatie dat de startbewijzen binnen enkele dagen zullen zijn uitverkocht. Menzis 4Mijl Clinics

Iedereen die meedoet aan de Menzis 4 Mijl Clinics is gegarandeerd van een startnummer voor de 4 Mijl van Groningen. Naast een gegarandeerd startnummer krijgen eelnemers aan de Menzis 4Mijl Clinics een pre-clinic, 6 clinics, korting op het 4 Mijl T-shirt, een tas met inhoud en een trainingsschema.

Net als vorig jaar worden op 13 verschillende plaatsen in het Noorden 6 Clinics georganiseerd in samenwerking met voormalig marathonloper Gerard Nijboer, atletiek verenigingen en sportzaken. De pre-clinic wordt gehouden op zaterdag 21 juni. Deelnemers kunnen hier terecht voor onder andere workshops over sportadvies, voeding, training, schoeisel en kleding.

Start inschrijving 14 mei

De inschrijving start op woensdag 14 mei. Inschrijven kan via www.4mijl.nl. Het inschrijfgeld bedraagt voor de individuele deelnemer € 13,- en voor een bedrijventeam € 475,-. Elke inschrijving is inclusief een sms-bericht met eindtijd en een finishfoto die naderhand via de website is te downloaden. Tevens wordt er € 0,75 per loper en € 60,– per bedrijventeam afgedragen voor Charity Run en Team 4 Mijl.

Charity Run

Het goede doel van de Charity Run van dit jaar is Stichting Doe Een Wens. Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Door het vervullen van een wens, wil Doe Een Wens blijdschap brengen in deze moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. De opbrengsten van de Charity Run komen ten goede aan wensen van kinderen uit Noord Nederland.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de 4Mijl van Groningen op www.4mijl.nl. Kijk naar een beeldverslag voor een impressie van de 4Mijl 2007.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "Gegarandeerd startbewijs 4Mijl bij Menzis Clinics"

  1. Jos van de Cappelle

    Geachte,

    Is het nog mogelijk om mee te doen aan de 4 mijl?

  2. Medicalfacts Redactie

    voor zover bij ons bekend kan je nog inschrijven maar is er een wachtlijst.

Comments are closed.

Recente artikelen