Geen enkele registratie van SOS-arts te vinden

Array

Eerder lieten wij weten dat SOS-arts een Goudse huisarts beschuldigde van het claimen van het merk. Inmiddels is gebleken in het merkenregister dat noch het merk SOS-arts, noch het merk SOS-huisarts is geregistreerd.Wat zullen de acties van Peter Leusink, huisarts/seksuoloog te Gouda zijn? Veel heeft hij in elk geval niet te vrezen. Niet op het gebied van een claim en ook niet veel als het gaat om concurrentie van bovengenoemde organistatie.


Wel is de franse organisatie geregistreerd als merk. Maar, zowel met als zonder streepje, is SOS-arts of SOS-huisarts geregistreerd. Ik ben benieuwd. We kunnen dus concluderen dat SOS-arts zomaar iets claimt en roept. Wellicht is dat ook wel de reden waarom ZN zich nog niet aan vergoeding van de dienst durft te wagen. Zou het wel kloppen van die 70 artsen?


Case closed!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Geen enkele registratie van SOS-arts te vinden"

  1. Het uittreksel van het document waaruit blijkt ligt op het hoofdkantoor van SOS-medecins in Parijs, die op grond daarvan een prodecure aanhangig maken. De schrijver van dit tendentieus artikel kan toch onmogelijk denken dat we de naam van de Goudse huisarts zelf bedacht hebben? Waarop is dan de gefrustreerde ondertoon van de redacteur gebaseerd?

Comments are closed.

Recente artikelen