Valt De Friesland in de prijzen?

Array

frieslandDe Friesland is met de campagne ‘gewoon goed bezig’ genomineerd voor de SpinAwards en het SAN Jaarboek 2008. De SpinAwards zijn de Nederlandse jaarprijzen voor creativiteit in interactieve communicatie. De SAN Accent is de enige communicatie vakprijs van adverteerders voor adverteerders.

SpinAward Beste content
De Friesland is bij de SpinAwards genomineerd voor de Special SpinAwords ‘beste content’. Bij deze prijs wordt gekeken naar het werk dat uitblinkt in perfecte teksten, briljante video’s of spitsvondige actualiteit.

Gewoon goed bezig
Ongerustheid over ziekte en zorg wordt volksziekte nummer één in Nederland. Terwijl we nog nooit zo gezond zijn geweest als nu. Zorgverzekeraars en media spelen hierbij niet altijd een positieve rol. Mensen worden constant aangespoord om meer te bewegen, anders te eten en zich te laten checken op ziektes. Maar dit levert stress op. We kunnen al die tips niet inpassen in ons drukke leven. Daarom komt De Friesland met een relativerend alternatief: Doe maar gewoon, dan doe je al gezond genoeg. Dit geeft ‘rust in kop’. Een visie die naadloos aansluit bij de interne mentaliteit van de nuchterste zorgverzekeraar van Nederland.

Experimenten ‘gewoon doen’
De campagne ‘Gewoon goed bezig’ presenteert de nieuwe visie voor het eerst. In de bewijsvoering dat ‘gewoon doen’ gezond is spelen populair-wetenschappelijke experimenten op eigen medewerkers een belangrijke rol. De experimenten worden op http://www.gewoongoedbezig.nl getoond en raken precies de juiste snaar raken bij de doelgroep.
Overige genomineerden voor beste content voor de SpinAwards
Rob Boss (Pool Worldwide / Nobele Match)
Oxfam Novib – Rudo & Ollie (Detroit Media / Oxfam Novib)
SAN jubileum jaarboek 2008
Het SAN Accent is de enige communicatie vakprijs van adverteerders voor adverteerders.
Dit jaar worden Accenten in 11 categorieen uitgereikt. In de categorie Dienstverlening Financieel (Communicatie gericht op consumenten voor diensten/producten van financiele dienstverleners) is De Friesland genomineerd met de campagne “Gewoon goed bezig’.

Bron:AllePersberichten.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen