Meetlat bestuurders zorginstellingen 2008

In de rapportage “Meetlat bestuurders zorginstellingen 2008” wordt inzicht verschaft in de beloningen van de bestuurders van de zorgaanbieders in de benchmark van zorgmarkt.nl. Het betreft de gegevens van in totaal 1175 bestuurders van 695 zorgaanbieders die zijn onderzocht door Bureau PCkwadraat/Zorgmarkt . Onderwerp van onderzoek is de hoogte van de bruto salarissen, de bonussen, de lease auto’s, de ontslagvergoedingen en de bezoldiging van interimbestuurders. Ook worden de beloningen getoetst aan de nieuwe BBZ code.

Lees hier het artikel in Zorgmarkt

Download hier het document:
Meetlat bestuurders zorginstellingen (2008)

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen