Vitality Campus in Vancouver schaatsend geopend

Met het neerzetten van de eerste tijd op de schaatssimulator heeft Erben Wennemars, ambassadeur van NOC NSF, het startsein gegeven van de Vitality Campus tijdens de Winterspelen in Vancouver. Dit gebeurde onder luide aanmoedigingen van Erica Terpstra en veel enthousiaste bezoekers. Zij konden bijna niet wachten om ook actief te zijn en kennis te maken met hoe je een gezondere leefstijl kunt ontwikkelen.

Erica Terpstra sprak uit dat zij trots is op dit initiatief van Unilever en Zilveren Kruis Achmea. “Fantastisch dat bezoekers tijdens een sportevenement als de Spelen meer kunnen leren over hun eigen vitaliteit, allerlei aspecten van gezondheid, bewegen en innovatie kunnen beleven. En natuurlijk hun eigen prestaties kunnen vergelijken met die van topsporters.”

Voordat de ervaring met vitaliteit voor alle bezoekers van het Holland Heineken House van start kon gaan op de verschillende onderdelen van de Vitality Camous, werd door Erica Terpstra en Erben Wennemars een mooie vitaliteitswens op de wensboom geplakt.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen