iSOFT wint Frost & Sullivan award 2010 voor HiNT

Array

De iSOFT Group Limited, heeft de European Business Analytics Systems Competitive Strategy Leadership Award 2010 gewonnen van Frost & Sullivan. HiNT is een krachtige tool voor bedrijfsanalyses die de moderne zorgorganisaties slagkracht biedt voor bedrijfskritische informatie.

Door data van alle verschillende applicaties binnen een organisatie te consolideren hebben gebruikers de mogelijkheid informatie, trends en prestatie-indicatoren te bekijken en te verkennen. Deze hebben te maken met alle aspecten van de dienstverlening en de financiele prestaties. Ontworpen rondom de nieuwste klinische coderingsnormen en met ingebouwde rapportagepanelen waar alle klinische activiteiten, boekhouding, financien en prestaties worden behandeld, achtte Frost & Sullivan Health Intelligence de bewezen marktleider. En daardoor ook de overduidelijke winnaar van deze prijs.

Criteria
De volgende criteria werden voor de Competitive Strategy Leadership Award gebruikt, als benchmark van iSOFT’s prestaties ten opzichte van de belangrijkste concurrenten:

  • hefboomwerking van concurrerende intelligentiesystemen;
  • uitvoering van een concurrentiestrategie;
  • invloed op het marktaandeel;
  • concurrerende merkpositionering (kracht van het merk en de unieke marktpropositie);
  • invloed op klanttevredenheid/waarde.

Op basis van de totale productstrategie, het management en de marketing vormt deze prijs een erkenning voor iSOFT’s groeiend marktaandeel en permanente inzet voor de zorgsector.

Uitreiking in Londen
De prijs werd uitgereikt aan Eamonn Morris, Managing Director of iSOFT Business Solutions, tijdens een galadiner op 19 mei in Londen. Tijdens een interview over de prijs zei Eamonn Morris: “Dit behaalde succes is belangrijk voor iSOFT. Het is de weergave van de kracht en het unieke karakter van de iSOFT Health Intelligence solution, HiNT. Vanaf het moment dat wij eind 2009 het product op de markt hebben gebracht, hebben wij wereldwijd, in alle regio’s een grote belangstelling geconstateerd bij klanten, toekomstige klanten en partners. Bij iSOFT is onze inzet om de levenskwaliteit te verbeteren door middel van innovatieve oplossingen voor de zorgsector. HiNT is een uitstekend voorbeeld van een oplossing die iSOFT heeft ontworpen en ontwikkeld, die wereldwijd een meerwaarde zal bieden aan zorginstellingen. Deze oplossing beschikt over administratieve, financiele en klinische intelligentie om voor geïnformeerde beslissingen te zorgen met het oog op het managen en het leveren van diensten in de zorgsector.”

Frost & Sullivan erkent iSOFT’s grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling om de positie van de onderneming te verbeteren. Ze zegt hierover: “iSOFT legt meer nadruk op het leveren van gebruikersvriendelijke oplossingen voor informatie en analyses voor haar klanten in de zorgsector. Honderden ziekenhuizen maken gebruik van iSOFT’s informatiesystemen voor de zorgsector, aangezien deze een grotere rentabiliteit bieden (R.O.I.).”

Een wereldwijd netwerk van iSOFT-vestigingen en partnernetwerken biedt een belangrijke ondersteuning aan de nationale zorgsectormarkten, waarbij klanten overal ter wereld een compleet pakket aan oplossingen en services wordt geboden.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen