Lancering website www.pedoregister.nl is een feit

Array

Sinds 15 december 2010 is de website www.pedoregister.nl in de lucht gegaan. Op deze website, die geldt als een register van pedofielen in Nederland, staan alle recente en minder recente digitale publicaties omtrent pedofilie. Alle nieuwsberichten gerelateerd aan pedofilie worden hier verzameld en zijn voor iedereen inzichtelijk.

Wat is er exact te zien op deze website?
De website www.pedoregister.nl geldt in eerste instantie als pedofielenregister. Ook worden foto’s getoond van pedofielen, zodat deze verdachten en/of veroordeelden goed herkenbaar zijn voor ouders en kinderen. Tevens worden minder recente publicaties niet verwijderd en blijven deze jaren nadien nog steeds inzichtelijk voor de websitebezoeker. Op deze manier blijven ouders en kinderen continu op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijke gevaren in zijn of haar omgeving.

Discussieforum
De website bevat een discussieforum dat voor iedereen toegankelijk is. Zowel lotgenoten, familie en kennissen van slachtoffers of anderszins geïnteresseerden hebben op dit forum de mogelijkheid hun mening te geven, vragen te stellen of te reageren op een artikel.

De beheerder van de website www.pedoregister.nl zegt discreet om met de persoonsgegevens van mogelijke verdachten en/of veroordeelden van pedofilie. Slechts als andere media foto’s en gegevens vrijgeven, zullen die gegevens worden overgenomen en wordt overgegaan tot plaatsing op deze website.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "Lancering website www.pedoregister.nl is een feit"

  1. In dit artikel wordt geen enkele notie gegeven van het illegale karakter van dit pedoregister en leest als een promotie voor de betreffende website.

    Dit pedoregister is op twee vlakken illegaal. Ten eerste worden er copyrights geschonden van de diverse media door inhoudelijke nieuwsberichten over te nemen op de website. Ten tweede geeft men aan adressen te willen publiceren van personen zonder dat deze personen daar toestemming voor heeft gegeven. Andere beheerders van websites zijn hier in het (recente) verleden voor veroordeeld door rechtbanken in Nederland en België omdat dit de privacy schendt van deze personen.

    Door een artikel in deze vorm (promotie van de website zonder journalistieke onafhankelijkheid) te publiceren over een illegaal opererende website is Medical Facts zeer laakbaar on onverantwoord bezig. Bovendien lijkt de inhoud van dit bericht in het geheel geen raakvlak te hebben met “medische feiten”. Hopelijk wordt dit artikel dan ook snel verwijderd.

  2. Redactie Medicalfacts/Janine Budding

    De melding van deze website is niet opgenomen als promotie maar als informatie voor zorgverleners. In veel gevallen worden zorgprofessionals geconfronteerd met de gevolgen van pedofilie en kinderporno, bij daders maar ook bij slachtoffers. De website kan grote impact hebben en is derhalve belangrijke informatie voor zorgverleners. Alleen daarom is de aankondiging van de website op de site opgenomen. Pedofilie is niet een onderwerp waar wij, redactie van MedicalFacts, een mening over moeten en willen hebben. Het is een open deur om te vermelden dat pedofilie ook thuishoort in het tractect van de zorgverleners. MedicalFacts is een onafhankelijke nieuwsbron die zorgverleners informeert en wij zijn dan ook van mening dat ook dit bericht om moverende redenen thuishoort in professioneel nieuws voor zorgprofessionals. Het is dan ook geen goedkeuring, afkeuring of beoordeling het is louter een vermelding van de website.

Comments are closed.

Recente artikelen