Vérian kiest Careware+ van MCH+.

Snelle uitrol na succesvolle pilot
Vérian heeft een enorme professionaliseringsslag gemaakt in planning en registratie. Het heeft na een uitgebreide selectie gekozen voor het centrale systeem Careware+ van MCH+. De pilot hiermee is op 1 februari van start gegaan en nu die succesvol is verlopen, wordt de uitrol van Careware+ over de hele organisatie gestart. ‘Het feit dat de implementatie van die pilot zo vlekkeloos is verlopen, was voor ons een goed teken’, zegt voorzitter raad van bestuur Klaas Stoter van Vérian. ‘Dit proces was in twee maanden afgerond en daar zaten kerst en oud en nieuw nog bij.’

Snel stappen zetten was ook belangrijk voor Vérian. Stoter legt uit: ‘We hadden een wereld te winnen op het gebied van het plannen van onze clienten. Veel gebeurde nog op planborden en met Excellsheets. Werken met Careware+ maakt veel inzichtelijker wat we doen. Het leidt tot een betere planning en tot een aanzienlijke verlaging van de administratieve last op veel werkplaatsen binnen de organisatie.’

Salesmanager Jeroen Huzen van MCH+ vult aan: ‘Vérian bleek voor ons een erg fijne organisatie om mee te werken. Ze wisten precies wat ze wilden bereiken op het gebied van planning en registratie, maar stonden wel open voor de suggesties die wij op basis van onze specifieke expertise konden doen. Het project kreeg al direct vanaf het begin de juiste aandacht van de juiste mensen binnen de organisatie. Daardoor konden we snel werken en ontstond voor beide partijen een mooi resultaat.’

Bron: Vérian

 

Vérian (www.Verian.nl) is een thuiszorgorganisatie die jaarlijks ongeveer veertigduizend mensen verzorgt en verpleegt. Het levert (thuis)zorg in de regio’s Oost-Veluwe, Salland en het Rijk van Nijmegen. Hiernaast is het werkgebied voor de huishoudelijke verzorging flink uitgebreid door de aanbesteding in de Wet maatschappelijke ondersteuning. Vérian is op dit gebied actief in een groot aantal gemeenten in en om het oorspronkelijke verzorgingsgebied. Bij Vérian werken drieduizend medewerkers. Persoonlijke aandacht en toewijding zijn de kernwaarden van waaruit zij functioneren.

 

MCH+ (www.mchplus.nl) is in 2002 opgericht met als doel zorgverleners (mobiel) te ondersteunen met intelligente ICT-oplossingen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van online en realtime plannen en werken in de zorg. De systemen die MCH+ biedt, dragen bij aan empowerment van de zorgverlener. Dit komt de zorgverlener zelf en ook de organisatie als geheel ten goede.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen