Stormachtige groei van FysioVacature, dé vacaturesite voor fysiotherapeuten

Array

Sinds de start van FysioForum (in 2004) plaatsen we vacatures voor fysiotherapeuten op het internet. En al snel bleek hier een duidelijke behoefte onder fysiotherapeuten. Volgens de statistieken bleek ruim een kwart van de bezoekers deze vacaturepagina’s te bezoeken.

Uit deze behoefte werd in 2006 FysioVacature geboren. FysioVacature is volledig ingericht als vacaturesite om fysiotherapeuten in Nederland aan een (nieuwe) baan te kunnen helpen.

Zo kunnen kandidaten er gratis inschrijven, een profiel of CV achterlaten en zeer uitgebreid de vacatures doorzoeken. Als handige toevoeging kunnen kandidaten een zoekopdracht achterlaten die automatisch een mailtje stuurt wanneer er een geschikte vacature wordt geplaatst. (de vacaturemelder)

Ook werkgevers kunnen gratis een account aanmaken op FysioVacature en eenmaal ingelogd onbeperkt vacatures plaatsen en (tot 10) CV’s of profielen per dag bekijken.

Om de gebruikers beter te kunnen bedienen hebben we zowel het systeem als de layout in 2009 compleet herzien. Hoewel we een nichemarkt bedienen kan de functionaliteit zich meten aan grotere vacaturesites die echter maar weinig vacatures voor fysiotherapeuten weten te plaatsen.

Nadat we in maart nog de mijlpaal van 3.000 vacatureplaatsingen passeerden, komen we twee maanden later al in de buurt van de 3.500 vacatures. Op het moment van schrijven hebben we ruim 3.000 fysiotherapeuten in de database waarvan er ruim 1.000 op zoek zijn naar een (betere) baan.

We hebben nog veel ideeen om zowel de kandidaten als de werkgevers beter te kunnen bedienen. Om verder te kunnen investeren en nieuwe verbeteringen aan te kunnen brengen zullen we echter het huidige prijsplan moeten bijstellen. Het plaatsen van een vacature gaat 40 Euro kosten en deze blijft 60 dagen zichtbaar op de website. In deze periode kunnen er 100 CV’s of profielen bekeken worden.

Bron: FysioVacature.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen