Kinderen RMC Groot Klimmendaal krijgen CliniClowns Speelkoffer

Array

De Kinderen van het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren hebben vandaag een heuse CliniClowns Speelkoffer ontvangen. Deze speelkoffer bevat tal van leuke spelletjes waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. CliniClown Dikkie was van de partij om de boel op een feestelijke en grappige manier te lanceren.

Al dansen en springend kwam CliniClown Dikkie binnen. Hij speelde op zijn gitaar en zong vrolijke liedjes. De kinderen keken hun ogen uit: een clown zien ze hier niet elke dag. De kinderen wachtten gespannen af. Dikkie had een rode loper meegenomen, rode neuzen en bellenblaas. De opening verliep niet zonder slag of stoot: de clown viel om, trok kinderen mee en het kostte hem toch heel veel moeite om de rode loper goed uit te rollen!

Uiteindelijk kwam toch alles nog goed en konden de kinderen fijn gaan spelen. En daar is het natuurlijk allemaal om te doen.

Bron: Groot Klimmendaal

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen