Zaterdag 22 oktober 2011: Spinnen voor een goed doel!

Array

De Nederlandse Obesitas Kliniek te Eindhoven stelt i.s.m. HealthCity op 22 oktober 2011 haar deuren open voor iedereen die op een sportieve manier het Behandelcentrum Heideheuvel wil steunen. Dit centrum is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met ernstig overgewicht.

Zaterdag 22 oktober 2011 organiseert de Nederlandse Obesitas Kliniek Eindhoven samen met HealthCity een spinningmarathon om geld in te zamelen voor het Behandelcentrum Heideheuvel. Dit centrum is gespecialiseerd in de klinische- en dagbehandeling van kinderen met ernstige obesitas. De obesitasbehandeling wordt begeleid door wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van deze aandoening bij kinderen en de effectiviteit van de behandeling. Het geld zal gebruikt worden om de kinderen naast hun intensieve behandeling ontspannende activiteiten te bieden.

De spinningmarathon bestaat uit drie rondes van 45 minuten onder professionele begeleiding. De deuren van de kliniek gaan om 12:00 uur open. De drie rondes starten respectievelijk om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.

Iedereen is welkom om mee te doen! Voor inschrijving en nadere informatie: www.obesitaskliniek.nl/marathon.

Recente artikelen