Meldactie Mondzorg

Array

De afdeling Informatie & Klachtopvang van Zorgbelang Zuid-Holland ontvangt geregeld signalen over de kwaliteit van de mondzorg. Daarom start Zorgbelang Zuid-Holland in samenwerking met tandartsen en zorgverzekeraars met onmiddellijke ingang de meldactie Mondzorg.

Zorgbelang Zuid-Holland maakt zich zorgen over de kwaliteit van de mondzorg. Voor patienten zijn veel zaken niet duidelijk: vertelt de tandarts bijvoorbeeld wat hij of zij gaat doen, krijgt u vooraf informatie over de kosten van de behandeling en is de rekening duidelijk? Met deze meldactie wil Zorgbelang Zuid-Holland met tandartsen en zorgverzekeraars de kwaliteit van de mondzorg voor de client te verbeteren.

Uw meldingen, vragen of klachten over de kwaliteit van de mondzorg worden ? uiteraard zonder vermelding van uw persoonsgegevens ? besproken met een beroepsorganisatie voor tandartsen en de zorgverzekeraars. Daarnaast informeert Zorgbelang Zuid-Holland de inspectie over eventuele misstanden in de kwaliteit van de mondzorg. Vul de digitale vragenlijst in  op http://www.zorgbelang-zuidholland.nl of neem telefonisch contact op via tel. (0900) 243 70 70 (? 0,10 per minuut).

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen