Ludieke nachtelijke actie bij hoofdkantoor van Zorgverzekeraars Nederland

0
308

Een grote groep huisartsen van actiegroep “Het roer moet om” hebben rond middernacht geprotesteerd bij het hoofdkantoor van Zorgverzekeraars Nederland in Zeist. Ze spanden rode linten aan het gebouw waar verwijsbriefjes aan hingen. De demonstranten wilden een reactie van Zorgverzekeraars Nederland op hun manifest. Het manifest ‘Het roer moet om‘, werd inmiddels als door ruim 7400 van de 11.345 huisartsen in Nederland ondertekend.

Boze huisartsen protesteren bij ZN
Boze huisartsen protesteren bij ZN

André Rouvoet van Zorgverzekeraars Nederland nam hij het manifest aan en ging in gesprek met de actievoerende huisartsen. Hij zei dat hij het niet eerder had ontvangen en nodigde de huisartsen uit voor een gesprek volgende week.

Vorig artikelMorgen Stille tocht in Tuijtjenhorm voor huisarts Nico Tromp
Volgend artikelRevaMed distributeur Ottobock rolstoelen in Nederland.
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.