Lars Carree medewerker van het jaar Spaarne Gasthuis

0
245

Het Spaarne Gasthuis heeft op de nieuwjaarsreceptie Lars Carree benoemd tot medewerker van het jaar. Met bijval uit het hele ziekenhuis kreeg Lars deze eretitel. ”Hij laat zien dat hij weet wat meer dan topzorg is.” Lars Carree heeft meerdere petten op in het Spaarne Gasthuis. Zo is hij werkzaam als SEH-verpleegkundige, als weekend-avond-nachthoofd en als crisis coördinator.

“En op alle fronten voldoet hij aan de eisen die wij stellen aan een medewerker van het jaar”, zegt bestuursvoorzitter Peter van Barneveld. “Het maakt niet uit welke pet hij op heeft. Hij weet dat hij topzorg moet leveren, maar levert meer dan dat. Hij is kritisch, maar blijft altijd vriendelijk en gastvrij. Naar patiënten en naar collega’s. En bovendien weet hij hoe hij moet samenwerken met zowel de collega’s in ons ziekenhuis als met onze relaties buiten het ziekenhuis. Dat is zo ontzettend belangrijk, want alleen samen komen we verder. We kunnen altijd een beroep op Lars doen en dat wordt gewaardeerd.”

De nieuwe SG’er van het jaar is zowel nuchter over als verrast met zijn benoeming. “Ik doe gewoon mijn werk,” zegt hij. “Natuurlijk vind ik het leuk als iemand zegt dat ik mijn werk goed doe, maar ik had hier eerlijk gezegd geen rekening mee gehouden.” En met een knipoog: “Krijg ik nu een vierde contract in het ziekenhuis als SG’er van het jaar?”

Lars Carree neemt de titel over van audiovisueel medewerker Jan-Willem Deen (2017), senior-verpleegkundige Ralph Vreeswijk en hospitality-assistent Fatima Badda (2016). Dit jaar waren 28 ziekenhuismedewerkers door hun collega’s voorgedragen. Onder hen zaten verpleegkundigen, artsen, hospitalitymedewerkers, schoonmakers, technici, enzovoort. “Fantastisch om die prachtige voordrachten van onze collega’s te lezen, daar mogen we trots op zijn!,” complimenteerde bestuursvoorzitter Peter van Barneveld hen in zijn speech.

Foto: Lars Carree (rechts) krijgt felicitaties van bestuursvoorzitter Peter van Barneveld.

Bron: Spaarne Gasthuis

advertentieEinde Bericht ___________________________________________
Vorig artikelBijeenkomst: ‘eHealth, zorg via internet’
Volgend artikelUMCG in 2018: investeren in verpleging, werkplezier en preventie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.