Apple Watch 6 is nu al gekoppeld aan de Luscii app

0
889

De nieuwe Apple Watch is nu al gekoppeld aan de Luscii app. We starten een verkennende studie om de toepasbaarheid in digitale zorg te duiden.

Samen met vooraanstaande dokters uit diverse vakgebieden (#slaap, #cardiologie, #anesthesiologie, #dermatologie, #longgeneeskunde) in zes ziekenhuizen die Luscii hebben, bekijken we of en hoe de nieuwe wearable met uitgebreide gezondheidsfuncties van waarde kan zijn of al door patiënten gebruikt wordt. We doen dit met focusgroepen, interviews en een aantal testen.

We kijken niet alleen klinisch maar ook juridisch (compliance) en hoe de Watch zich verhoudt tot de al meer dan 40 thuismeet-devices van diverse merken die met Luscii koppelen en oa via integratie aan EPD’s (bv ChipSoft #HiX) en partner-applicaties (bv BeterDichtbij) eenvoudig door de zorgverlener te raadplegen zijn.

Blij met deze kwalitatieve studie van kersverse Luscii-collega’s dr. Jelle Homans (arts) en mr. drs. Derek Tersmette (arts en gezondheidsjurist).

Dank dat jullie willen meedenken Herre Reesink (OLVG), Cor Kalkman (UMC Utrecht), Janet van Kuilenburg (Jeroen Bosch Ziekenhuis), Richard de Jong (Wilhelmina Ziekenhuis Assen), Rutger van der Waal (Tergooi) en Jan Willem van den Berg (Isala (ziekenhuis).

Publicatie van de resultaten volgt!
Achtergronden ?

Vorig artikelSociaal pakket geeft mensen zekerheid dat ze geholpen worden
Volgend artikelHartKliniek vernieuwer digitalisering zorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.