Apple Watch 6 is nu al gekoppeld aan de Luscii app

0
549

De nieuwe Apple Watch is nu al gekoppeld aan de Luscii app. We starten een verkennende studie om de toepasbaarheid in digitale zorg te duiden.

Samen met vooraanstaande dokters uit diverse vakgebieden (#slaap, #cardiologie, #anesthesiologie, #dermatologie, #longgeneeskunde) in zes ziekenhuizen die Luscii hebben, bekijken we of en hoe de nieuwe wearable met uitgebreide gezondheidsfuncties van waarde kan zijn of al door patiënten gebruikt wordt. We doen dit met focusgroepen, interviews en een aantal testen.

We kijken niet alleen klinisch maar ook juridisch (compliance) en hoe de Watch zich verhoudt tot de al meer dan 40 thuismeet-devices van diverse merken die met Luscii koppelen en oa via integratie aan EPD’s (bv ChipSoft #HiX) en partner-applicaties (bv BeterDichtbij) eenvoudig door de zorgverlener te raadplegen zijn.

Blij met deze kwalitatieve studie van kersverse Luscii-collega’s dr. Jelle Homans (arts) en mr. drs. Derek Tersmette (arts en gezondheidsjurist).

Dank dat jullie willen meedenken Herre Reesink (OLVG), Cor Kalkman (UMC Utrecht), Janet van Kuilenburg (Jeroen Bosch Ziekenhuis), Richard de Jong (Wilhelmina Ziekenhuis Assen), Rutger van der Waal (Tergooi) en Jan Willem van den Berg (Isala (ziekenhuis).

Publicatie van de resultaten volgt!
Achtergronden ?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.