App voor fysiotherapeuten

0
276

Sinds eind maart 2011 is er speciaal voor fysiotherapeuten een gratis app op de markt, de Axcen App for Physiotherapists. Deze app is te downloaden op de iPhone en op Android-telefoons. Met deze app kunnen fysiotherapeuten makkelijk op de hoogte blijven van de allernieuwste onderzoeken op het gebied van fysiotherapie, anatomie en andere wetenschappen. Van 15 internationale medische tijdschriften worden de samenvattingen van de laatste publicaties getoond.App avatar fb2 App voor fysiotherapeuten App avatar fb2 photo

Het primaire doel van de Axcen-app is het verbeteren van de fysiotherapeutische behandelingen en daarmee uiteraard de tevredenheid van patienten te vergroten.

De app is een initiatief van Axcen Scholing & Onderzoek. Axcen organiseert nascholingscursussen voor fysiotherapeuten en manueeltherapeuten. Centraal in deze, overwegend snijzaalcursussen, staat het verwerven van nieuwe en praktisch toepasbare kennis op het gebied van functionele anatomie van het menselijk bewegingsapparaat.
De iPhone app is gratis te downloaden in de AppStore, de Android-versie, ook gratis, vind je in de Android App Market: