Nieuwe website Movir volgt klantproces

Array

Arbeidsongeschiktheidsspecialist Movir introduceert haar vernieuwde website Movir.nl. De site is primair bedoeld voor prospects, bestaande klanten en overige stakeholders. De structuur van de website is gericht op het klantproces van orienteren tot verzekerd zijn. De nieuwe internetomgeving biedt daarnaast verschillende interactieve elementen. De site is bedacht en ontwikkeld door ontwerpbureau Fabrique.

Centrale gedachte van de internetomgeving is het helpen van medisch en zakelijk professionals bij het kiezen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. In iedere fase heeft de bezoeker specifieke informatiebehoeften.

In de orientatiefase wil men zich breed informeren over een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Heb ik die wel nodig? En wat verzeker ik eigenlijk? Speciaal hiervoor heeft Movir een test ontwikkeld; die maakt in enkele minuten duidelijk in hoeverre een aov-verzekering relevant kan zijn. Ook het verzekeringsjargon wordt op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze toegelicht. Tenslotte zijn er op dit deel van de site ook praktijkcases te vinden. Die maken de preventieve dienstverlening meer tastbaar en concreet.

Verzekeren
In de fase ‘verzekeren’ wordt de informatiebehoefte concreter; de bezoeker heeft besloten een verzekering af te sluiten en wil nu weten wat deze verzekering precies dekt, wat hij kost en hoe je hem moet afsluiten. Onder deze knop vind je dus uitgebreide productinformatie. Bijzonder is ook een snelle premieberekeningstool. Deze geeft in 5 stappen een goede indicatie van de premie van de verzekering. Om tot het sluiten van de verzekering over te gaan wordt de bezoeker altijd verwezen naar een onafhankelijk verzekeringsadviseur

Service
Is iemand inmiddels verzekerd bij Movir, dan vindt hij onder ‘verzekerd zijn’ allerlei specifiek service-informatie. “Hoe geef ik mijn verhuizing door?” “Ik ben arbeidsongeschikt.” “Ik wil ondersteuning vanuit preventie. Al deze onderwerpen worden behandeld onder de knop ‘verzekerd zijn’. Ook is een pagina opgenomen met uitgebreide informatie over de preventie-activiteiten die Movir door de jaren heen heeft ondernomen. Veel informatie is in de vorm van whitepapers te downloaden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen